Orientació 2012

Trobar el camí adequat encarant el nostre futur és de vegades complicat, la primera passa cap a l’èxit i la felicitat professional és l’autoconeixement i el coneixmeent d’allò que m’agrada.  Com sóc i què m’agradaria fer, quines competències professionals es necessiten per… i aquí comença el camí

 

Els exercicis que es faran des de la tutoria t’ ajudaran i  podràs conèixer qui ets, les teves competències i els valors; així com les diferents possibilitats pel estudis, per formar-te, per prendre decisions.

L’elecció dels estudis i de la professió a la que ens agradaria dedicar-nos és una decisió important, .

Cal que en aquest procés comptis amb el teu tutor/a de grup, l’orientador/a del centre i amb la teva família.

Aneu a la pàgina d’activitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *