Un “error tècnic” en la prova de matemàtiques de la selectivitat genera confusió

Un “error tècnic” en l’enunciat de la primera prova de l’examen de matemàtiques de la selectivitat, segons especifiquen els criteris de correcció oficials, ha fet que el que havia de ser una ‘z’ en una equació sortís com una ‘x’, la qual cosa ha generat confusió.

Molts dels alumnes s’han queixat, tant als professors a la mateixa aula com, després, a través de les xarxes socials, i denunciaven especialment que no se’ls hagués avisat de l’error fins mitja hora després que comencés l’examen. Aquest retard, de fet, ha portat alguns tribunals de la prova a allargar el temps per resoldre-la més enllà de l’hora i mitja prevista, tot i que això només s’ha produït en alguns casos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *