N O V E T A T S ! ! ! !

Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PREINSCRIPCIONS  CURS 2013-2014………..últimes novetats Institut Torre Vicens

Informació per a la preinscripció i matriculació al nostre centre, accés als fulls de sol.licitud, i a les informacions que es vagin publicant durant tot el procés d’admissió.

________________________________________________________________

RECORDATORI

  • Presentació de sol·licituds de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà: del 13 al 24 de maig de 2013, ambdós inclosos.
  • Presentació de sol.licituds de cicles formatius de grau superior: del 27 de maig al 7 de juny de 2013, ambdós inclosos.
  • Presentació de sol·licituds del PQPI adaptat de Perruqueria i estètica (només alumnat amb NEE): del 6 al 17 de maig de 2013, ambdós inclosos.
  • Sol.licituds pel Curs d’accés als cicles formatius de GS: al mes de juliol. Ja s’informarà més endavant

__________________________________________________________

 

Proves d’accés als cicles formatius de grau superior: canvi de data de la part específica

El Departament d’Ensenyament ha canviat la data de la part específica de la prova d’accés als cicles formatius de grau superior: enlloc del 9 de maig, es farà el 16 de maig. L’alumnat ha de venir a les 15,30 h, i la prova comença a les 16 h. Origen de la informació: web d’Ensenyament

La prova de la part comuna no canvia de dia ( 8 de maig, a les 15,30 )

Tota la informació sobre les proves d’accés: al web d’Ensenyament, apartat Proves

_________________________________________________________

FP a Lleida

Fira F&T

Lleida, 25, 26 i 27 d’abril

 

ProvesP R O V E S   D ‘  A C C É S 2012-2013 Teniu exemples dels examens i més a la pàgina d’INFORMACIONS del nostre bloc.

El Departament d’Ensenyament convoca periòdicament les proves d’accés, que permeten acreditar unes aptitutds mínimes per tal d’accedir posteriorment a uns estudis, i les proves lliures per a l’obtenció de títols i certificats, mitjançant les quals se certifica la superació d’uns estudis determinats

 


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *