Arxiu diari: 7 abril 2015

ORIENTACIÓ 2015-2016

ESTUDIAR A CATALUNYA 

Preínscripcions

Selectivitat 2016

Selectivitat CFGS 2016

_______________________________________________________________________________________________

Matrícula Universitària

Informació sobre el sistema de preus públics de Catalunya i orientació en el procés de matriculació i de sol·licitud de beques i altres tipus ajuts al pagament dels estudis universitaris, com ara el nou pagament fraccionat FINANÇAMENT

——————————————————————————————————     Selectivitat 2015

Calendari PAu 2015

 

Documenta que cal portar dia de l’examen

Taules de ponderació 2015-2016

Per calcular la nota d’admissió, s’escolliran les dues qualificacions de les matèries superades a la fase específica que, un cop ponderades, donin les notes més altes.

Els paràmetres de ponderació de les matèries de modalitat de batxillerat adscrites a les branques de coneixement dels títols de grau que s’aplicaran per a l’accés a la universitat, s’especifiquen a continuació:

———————————————————————————————————————

Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?

Amb l’objectiu de facilitar-te la tria dels estudis universitaris, el web Què i per què estudiar a les universitats catalanes?(QPQ) posa al teu abast la informació i les eines necessàries perquè planifiquis el teu futur acadèmic.

Tens a la teva disposició totes les dades permanentment actualitzades dels estudis oficials de grau i màster universitari que s’imparteixen a Catalunya.

En aquest web de la Secretaria d’Universitats i Recerca, pots consultar l’oferta formativa en funció del tipus d’estudi, de la branca acadèmica o del municipi on es cursa.

Així mateix, pots fer servir el simulador de notes per calcular, d’una forma aproximada, la teva nota d’admissió, per a cadascun dels estudis de grau.

Orientació  ESO/BATXILLERAT/FP

El sistema educatiu a Catalunya compta amb gran varietat d’estudis: 3 modalitats de batxillerat, més de 240 titulacions de formació professional, més de 180 cicles d’ensenyaments artístics i més de 30 d’esportius, etc.

Explora el sistema educatiu