Sol·licituds presentades

Després del període de recepció de sol·licituds per part de l’alumnat, s’han publicat els candidats de les diferents especialitats en el taulo d’anuncis de l’institut i s’ha enviat un correu electrònic.

A continuació, l’alumnat ha de facilitar un currículum Europass, informació laboral, acadèmica i de nivell lingüístic durant aquest mes, per tal de procedir a realitzar el procés de selecció.

Si en el llistat definitiu, hi ha més demandes de places que les convocades per cada especialitat convocada, el centre seleccionarà les sol·licituds segons els punts que es descriuen a continuació, també publicats en el taulo d’anuncis. Es valoren criteris com: l’expedient acadèmic de l’alumne/a, els coneixements de llengua estrangera, l’opinió de l’equip docent, experiència laboral i la informació recollida durant l’entrevista personal.
Les sol·licituds de tots aquells estudiants que, havent obtingut plaça en alguna convocatòria anterior, hagin renunciat per causes no justificades o hagin incomplet els requisits sol·licitats, quedaran relegats a últim lloc de la llista de sol·licituds.

MOB2- Barem valoració FP

A principis del mes de desembre sortiran els llistats dels alumnes seleccionats per les mobilitats de l’estiu de l’any 2018 i l’ordre de selecció per al curs 2019, per cada destí en funció de les especialitats tal com es va indicar en les presentacions d’inici de curs.

Per les candidatures de TES i Edificació, estem a l’espera de trobar empreses dels vostres estudis professionals.

Vols realitzar unes pràctiques laborals en un país Europeu? Apunta’t!

Vols realitzar unes pràctiques laborals en un país Europeu? Apunta’t!
L’Institut Torre Vicens té oberta la convocatòria perquè l’alumnat de cicles formatius interessat en participar en una mobilitat a l’estranger presenti la seva sol·licitud.
Com fer-ho?
Envia un correu electrònic a l’adreça: erasmus@iestorrevicens.cat indicant el teu nom i els teus estudis. Ens posarem en contacte amb tu.
Actualment, el centre disposa de beques Erasmus+ finançades per la Unió Europea perquè puguis realitzar una estada laboral a l’estranger.
Esperem les vostres sol·licituds!
Servicio Español para la Internacionalización de la Educación

oportunitat icona finançament

Erasmus+ és el programa de la Unió Europea que afecta diferents àrees: intercanvi d’estudiants (en dues modalitats: estudis i pràctiques); intercanvi de professors; intercanvi de personal d’administració i serveis, etc.
L’acció Erasmus+ està destinada als estudiants i personal de les institucions en els 27 estats membres de la Unió Europea, els tres països de l’Àrea Econòmica Europea (Islàndia, Liechtenstein i Noruega) i Turquia i Croàcia.
El programa Erasmus+ facilita als alumnes matriculats en institucions europees l’estada formativa en pràctiques en una altra institució europea (d’un a tres mesos de durada) i el posterior reconeixement de la formació en pràctiques cursada a l’estranger. Aquest reconeixement de la formació en pràctiques es farà seguint el learning agreement (acord d’estudis) que l’alumne haurà pactat amb el seu coordinador d’intercanvi i l’empresa d’acollida abans de marxar.
L’alumne matriculat en el centre pot gaudir de la possibilitat de realitzar la Formació en Centres de Treball a una institució d’acollida estrangera.
La institució d’enviament facilitarà la informació  sobre les possibilitats d’allotjament, les empreses d’acollida així com la logística de l’estada.

 

Entrevistes a les alumnes de farmàcia. Erasmus+

Les alumnes de farmàcia de l’institut Torre Vicens Eliana Amaya Hernandez,  Susana Asensio , Abril Aguilar, Sandra Fernández i Mar Maria Moran expliquen en una entrevista la seva experiència Erasmus+ a França i Itàlia.

Ensenyament. Generalitat de Catalunya. Servicio Español para la Internacionalización de la Educación
Eliana Amaya Hernandez :


Susana Asensio :

Abril & Sandra:

Mar Maria Moran:

Abril Aguilar:

Zara Milam: https://youtu.be/ECX9cFShCbM

 

Experiència de mobilitat a Pau (França)

Els nostres alumnes del CFGM Perruquería i Estètica, Farmàcia i Cures Auxiliars d’Infermeria ens expliquen la seva experiència de mobilitat, on van realitzar un mes de pràctiques laborals en empreses de la ciutat de Pau, França.
Moltes gràcies per la teva ajuda Les Relooking de Marta Pau-Tarbes

Participants:
Sara Sanchez Milam : Un placer de haber formado parte de esta gran experiencia
Sara Morales: Una agradable e inolvidable experiencia
Susana Asensio : Una oportunitat immillorable per ampliar el teu punt de mira
Shamila Moreno
Judit Calero Rodríguez
Aida Guerrero
Nuria Ribes

Experiència de les alumnes del CFGM de farmàcia a Itàlia

Els nostres alumnes de farmàcia ens expliquen la seva experiència de mobilitat, on van realitzar un mes de pràctiques laborals en empreses farmacèutiques, a la ciutat de Trapani, Itàlia gràcies al vídeo de la Eliana Amaya Hernandez
 
Comentaris de les alumnes:
Abril Aguilar “Experiencia inolvidable que repetiría mil veces”
Eliana Amaya Hernandez “Una imagen vale más que mil palabras, esto es sólo un poco de todo lo que se puede llegar a ver y vivir en esta experiencia!!”
Eliana Amaya Hernandez
Sandra Perez Francia  “Experiencia única!! Que tornaria a repetir!!”
Mar Moran “Una experiència increïble”
Las alumnes van ser tutoritzades per la profesora Eva Sobrevia Avila
Eva Sobrevia Avila “Agradecida de haber podido disfrutar con las alumnas esta gran experiencia llena de sorpresas y aprendizajes de vida”
Aquesta movilidad s’ha finançat amb ajudes europees procedent del projecte Erasmus+.

trapani

Job Shadowing en empreses d’Alemanya. Projecte Erasmus+ K102

JOB-SHADOWING A LA FP. Projecte ERASMUS+ K102
Els professors de l’institut Institut Torre Vicens: Maite Rodriguez-Manzaneque Martinez (departament de sanitat) i Marc Batlle (coordinador de mobilitat) han realitzat una estada d’observació en empreses I institucions del sector sanitari de la regió d’Osnabrück (Alemanya) amb el nostres soci local Landkreis Osnabrück. Cal remarcar que aquesta activitat s’ha realitzat conjuntament amb el professorat de Ins Alfons Costafreda. A més, s’han visitat els alumnes que estan realitzant pràctiques laborals en centres de treball d’aquest país.
Erasmus+ Servicio Español para la Internacionalización de la Educación
AMEOS Caritas Pflegezentrum Georgsmarienhütte Blomberg Klinik Vitalis Wohnpark Bad Essen Niels-Stensen-Kliniken Dialog

Aquest projecte ha estat finançat pel programa Erasmus+ de la European Union – EU

20369146_1938326766410658_6325191898691168034_o

IMG_20170718_143943 IMG_20170720_111512(1) IMG_20170720_154248 IMG_20170721_085033 IMG_20170721_111749 IMG_20170721_142804

Classes de cultura i llengua estrangera

 

Els alumnes que participaran a les mobilitats de l’institut TorreVicens realizen formació lingüística en les diferents llengües estrangeres amb la col·laboració del professorat: Jasmin, Eva, Aileen, Tasso, Sandra al llarg del curs lectiu.

Per realitzar aquesta formació s’ha rebut la col·laboració del departament de llengües estrangeres de l’institut i del departament d’ensenyament de Lleida i de la regió del Landkreis Osnabrück que ha aportat estudiants universitaris de Universitats d’Europa.

 

alemanyalemany 2

IMG_20170502_114925 IMG_20170502_114839  IMG_20170131_120905   IMG_20170131_121653 IMG_20170131_121748                      IMG_20170428_190751

Publicació resultats selecció

Després de realitzar la difusió dels projectes de l’institut TorreVicens a Alemanya, França i Itàlia utilitzant diferents mitjants (tutors, xarxes socials, web, taulo d’anuncis, cartells publicitaris) i rebre les solicituds dels candidats interessats, es publicarà aquest llistat en els propers dies en el taulo d’anuncis del passadís de l’institut.

Es comunicarà via tutors, correu electrònic o directament amb el candidat per continuar el procés de selecció.

Després de realitzar-se aquest procés de selecció, es publicaran els resultats en el taulo d’anuncis. Si algun alumne ho desitja podrà presentar les alegacions pertinents enviant un correu electrònic a erasmustorrevicens@gmail.com té 15 dies per presentar alegacions. Es resoldran en 15 díes. Aquest procés serà comunicat via correu electrònic o tutors.

 

 

 

Vols treballar en un país Europeu? Apunta’t!

L’Institut TorreVicens té oberta la convocatòria perquè l’alumnat de cicles formatius interessat en participar en una mobilitat a l’estranger presenti la seva sol·licitud.

1944759505_19112015103450

Com fer-ho?

Envia un correu electrònic a l’adreça: erasmustorrevicens@gmail.com indicant el teu nom i els teus estudis. Ens posarem en contacte amb tu.

Actualment, el centre disposa de beques perquè alumnat de cicles formatiu de Grau Mig realitzi estades de pràctiques laborals a l’estranger per les següents especialitats i països:

  • Cures auxiliars d’infermeria a Osnabrück, Alemanya
  • Tècnics de farmàcia i parafarmàcia a Sicília, Itàlia
  • Tècnics de perruqueria i estètica a Pau, França

Encara que no cursis aquests estudis pots fer la teva proposta. L’estudiarem!

Esperem les vostres sol·licituds!

capt 22111