Great teacher assistants team!

We are really happy our school welcoming different teacher assistants during the last years. They develop a great work with us for our students and we hope they enjoy with their experience.

They help teacher school team to improve communicative competences of our students in foreign languages. They participate with us in non-linguistic subjects (science, maths, social science, …) learned in English and they also teach Germany, Italian and French to students with zero or low level.

Nowadays, we have the opportunity to have the next teacher assistants: Johanna Biederman, Laura Ackner, Laura Senger and Felix Beiderhase and Eleonora Carbone.

LTA Lamego. Portugal

 

LTA Portugal. KA219 Erasmus + Challenges of 21st century: Globalization and Sustainability #GLOSU21

Després de la mobilitat a LTA Lamego, Portugal, us facilitem un recull fotogràfic mitjançant el següent vídeo. Estem molt satisfets dels resultats obtinguts que ens serviran tirar endavant el projecte KA219 Erasmus + Challenges of 21st century: Globalization and Sustainability #GLOSU21  amb els nostres companys/es d’Alemanya, Portugal i Letònia.

LTA Lüneburg. KA219 Erasmus + Challenges of 21st century: Globalization and Sustainability #GLOSU21

Després de la mobilitat a LTA Lüneburg, us facilitem un recull fotogràfic mitjançant el següent vídeo. Estem molt satisfets dels resultats obtinguts que ens serviran tirar endavant el projecte KA219 Erasmus + Challenges of 21st century: Globalization and Sustainability #GLOSU21  amb els nostres companys/es d’Alemanya, Portugal i Letònia.

Procés de selecció alumnat per fer pràctiques a l’estranger

Informar-vos que resta penjat en el taulo d’anuncis Erasmus+ de l’institut la puntuació atorgada a cadascun dels candidats presentats en el projecte Erasmus+, en funció dels criteris de selecció. Aquests també poden ser consultats al taulo d’anuncis.

Actualment, està obert el període de reclamacions. Tots aquells que ho desitgeu podeu presentar-les via correu electrònic a erasmus@iestorrevicens.cat i un certificat d’entrada a consergeria.

A partir de la resolució de la mateixa, es publicaran els resultats al taulo d’anuncis amb l’ordre de baremació per cadascuna de les mobilitats i destins. Valorarem les vostres peticions.

Vols realitzar unes pràctiques laborals en un país Europeu? Apunta’t!

Vols realitzar unes pràctiques laborals en un país Europeu? Apunta’t!
L’Institut Torre Vicens té oberta la convocatòria perquè l’alumnat de cicles formatius interessat en participar en una mobilitat a l’estranger presenti la seva sol·licitud.
Com fer-ho?

Emplena el següent formulari:

https://goo.gl/forms/go8ZS4nOXlLGFKFk2

Un cop emplenat el formulari en breu ens posarem en contacte amb tu. El llistat de les persones inscrites es publicarà en un període d’un mes al taulo d’anuncis Erasmus+ de l’institut.

Qualsevol comentari pots enviar un correu electrònic a l’adreça: erasmus@iestorrevicens.cat indicant el teu nom i els teus estudis o visitar-nos al despatx de Coordinació de mobilitat. Ens posarem en contacte amb tu.

Tota la informació la trobaràs publicada al taulo d’anuncis de l’institut, al passadís central (criteris de sel·lecció, places, persones inscrites, etc. ). Al llarg del procés s’informarà de tota la informació destacada via correu electrònic.


Actualment, el centre disposa de beques Erasmus+ cofinançades per la Unió Europea perquè puguis realitzar una estada laboral a l’estranger.
Esperem les vostres sol·licituds!
Servicio Español para la Internacionalización de la Educación

oportunitat icona finançament

Erasmus+ és el programa de la Unió Europea que afecta diferents àrees: intercanvi d’estudiants (en dues modalitats: estudis i pràctiques); intercanvi de professors; intercanvi de personal d’administració i serveis, etc.
L’acció Erasmus+ està destinada als estudiants i personal de les institucions en els 27 estats membres de la Unió Europea, els tres països de l’Àrea Econòmica Europea (Islàndia, Liechtenstein i Noruega) i Turquia i Croàcia.
El programa Erasmus+ facilita als alumnes matriculats en institucions europees l’estada formativa en pràctiques en una altra institució europea (d’un a tres mesos de durada) i el posterior reconeixement de la formació en pràctiques cursada a l’estranger. Aquest reconeixement de la formació en pràctiques es farà seguint el learning agreement (acord d’estudis) que l’alumne haurà pactat amb el seu coordinador d’intercanvi i l’empresa d’acollida abans de marxar.
L’alumne matriculat en el centre pot gaudir de la possibilitat de realitzar la Formació en Centres de Treball a una institució d’acollida estrangera.
La institució d’enviament facilitarà la informació  sobre les possibilitats d’allotjament, les empreses d’acollida així com la logística de l’estada

Internship a Alemanya. Estiu 2018. Erasmus+ K102 i K103

10 alumnes de l’institut Torre Vicens han realitzat una estada de pràctiques de dos mesos a Osnabrück, Alemanya mitjançant un projecte finançat per un projecte Erasmus+.

Els cicles participants han estat:

  • CFGM Cures auxiliars d’infermeria
  • CFGM Emergències Sanitàries
  • CFGS Laboratori Biomèdic
  • CFGS Imatge per al diagnòsitc
  • CFGS Higiene bucodental
  • CFGS Construccions i obres

Els nostres alumnes han participat amb altres estudiants de Catalunya e Itàlia.

Der Besuch beim Landkreis Osnabrück ist fester Bestandteil des Aufenthalts von spanischen Berufsschülern im Osnabrücker Land. Kreisrat Matthias Selle begrüßte die neuen Praktikanten.

En aquest vídeo podeu veure la seva experiència:

 

Una de les felicitacions que han rebut les nostres alumnes per la seva bona feina!

felicitacio

 

Notícies als diaris alemanys:

image

També som protagonistes al es notícies del Landkreis d’Osnabrück:

https://www.landkreis-osnabrueck.de/print/41218

https://www.ckq-gmbh.de/unternehmen/aktuell/news-im-detail/article/deutschen-klinikalltag-kennen-gelernt-auszubildende-aus-spanien-absolvieren-praktika-im-ckq.html

Resultat d'imatges de cofinanciado erasmus

 

Internship a França. Estiu 2018. Erasmus+ K102

6 alumnes de l’institut Torre Vicens han realitzat una estada de pràctiques laborals a Pau, França dins dels seus estudis professionals d’estètica, perruqueria i farmàcia gràcies a una beca Erasmus+.

En aquests vídeos podeu escoltar les seves experiències:

Alicia:

 

Lamine:

 

Cristina:

Gerard:

 

Nathaly

i algunes fotos:

IMG_20180709_181609 IMG-20180615-WA0008 IMG-20180628-WA0024 IMG-20180710-WA0009 IMG-20180911-WA0049 IMG-20180911-WA0051 IMG-20180911-WA0052 IMG-20180911-WA0053 IMG-20180911-WA0055 Screenshot_20180612-090006

Resultat d'imatges de cofinanciado erasmus

Nou projecte de mobilitat per FP: EXPANDING HORIZONS: DEVELOPING VET OPPORTUNITIES ACROSS EUROPE. 2019-2020

L’institut Torre Vicens acaba de rebre un nou projecte Erasmus+ per a fomentar les mobilitats en els estudis de CFGM.
Projecte: 2018-1-ES01-KA102-047704: EXPANDING HORIZONS: DEVELOPING VET OPPORTUNITIES ACROSS EUROPE. 2019-202
Permetra realitzar un total de 20 mobilitats: 17 mobilitats d’estudiants de pràctiques a França, Anglaterra, Alemanya i Itàlia els propers anys, enviar dos professors acompanyants (per a menors d’edat) i rebre un professional per fer un curs de formació al centre procedent de França.
Projecte: 2018-1-ES01-KA103-047751
Permetrà realitzar 7 mobilitat a estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior en diferents països europeus.
Aquests dos projectes, seran complementats amb l’acord establert amb el Departament d’Ensenyament de Catalunya on el centre actua com a participant.