Vols realitzar unes pràctiques laborals en un país Europeu? Apunta’t!

Vols realitzar unes pràctiques laborals en un país Europeu? Apunta’t!
L’Institut Torre Vicens té oberta la convocatòria perquè l’alumnat de cicles formatius interessat en participar en una mobilitat a l’estranger presenti la seva sol·licitud.
Com fer-ho?

Emplena el següent formulari:

https://goo.gl/forms/go8ZS4nOXlLGFKFk2

Un cop emplenat el formulari en breu ens posarem en contacte amb tu. El llistat de les persones inscrites es publicarà en un període d’un mes al taulo d’anuncis Erasmus+ de l’institut.

Qualsevol comentari pots enviar un correu electrònic a l’adreça: erasmus@iestorrevicens.cat indicant el teu nom i els teus estudis o visitar-nos al despatx de Coordinació de mobilitat. Ens posarem en contacte amb tu.

Tota la informació la trobaràs publicada al taulo d’anuncis de l’institut, al passadís central (criteris de sel·lecció, places, persones inscrites, etc. ). Al llarg del procés s’informarà de tota la informació destacada via correu electrònic.


Actualment, el centre disposa de beques Erasmus+ cofinançades per la Unió Europea perquè puguis realitzar una estada laboral a l’estranger.
Esperem les vostres sol·licituds!
Servicio Español para la Internacionalización de la Educación

oportunitat icona finançament

Erasmus+ és el programa de la Unió Europea que afecta diferents àrees: intercanvi d’estudiants (en dues modalitats: estudis i pràctiques); intercanvi de professors; intercanvi de personal d’administració i serveis, etc.
L’acció Erasmus+ està destinada als estudiants i personal de les institucions en els 27 estats membres de la Unió Europea, els tres països de l’Àrea Econòmica Europea (Islàndia, Liechtenstein i Noruega) i Turquia i Croàcia.
El programa Erasmus+ facilita als alumnes matriculats en institucions europees l’estada formativa en pràctiques en una altra institució europea (d’un a tres mesos de durada) i el posterior reconeixement de la formació en pràctiques cursada a l’estranger. Aquest reconeixement de la formació en pràctiques es farà seguint el learning agreement (acord d’estudis) que l’alumne haurà pactat amb el seu coordinador d’intercanvi i l’empresa d’acollida abans de marxar.
L’alumne matriculat en el centre pot gaudir de la possibilitat de realitzar la Formació en Centres de Treball a una institució d’acollida estrangera.
La institució d’enviament facilitarà la informació  sobre les possibilitats d’allotjament, les empreses d’acollida així com la logística de l’estada

Internship a Alemanya. Estiu 2018. Erasmus+ K102 i K103

10 alumnes de l’institut Torre Vicens han realitzat una estada de pràctiques de dos mesos a Osnabrück, Alemanya mitjançant un projecte finançat per un projecte Erasmus+.

Els cicles participants han estat:

 • CFGM Cures auxiliars d’infermeria
 • CFGM Emergències Sanitàries
 • CFGS Laboratori Biomèdic
 • CFGS Imatge per al diagnòsitc
 • CFGS Higiene bucodental
 • CFGS Construccions i obres

Els nostres alumnes han participat amb altres estudiants de Catalunya e Itàlia.

Der Besuch beim Landkreis Osnabrück ist fester Bestandteil des Aufenthalts von spanischen Berufsschülern im Osnabrücker Land. Kreisrat Matthias Selle begrüßte die neuen Praktikanten.

En aquest vídeo podeu veure la seva experiència:

 

Una de les felicitacions que han rebut les nostres alumnes per la seva bona feina!

felicitacio

 

Notícies als diaris alemanys:

image

També som protagonistes al es notícies del Landkreis d’Osnabrück:

https://www.landkreis-osnabrueck.de/print/41218

https://www.ckq-gmbh.de/unternehmen/aktuell/news-im-detail/article/deutschen-klinikalltag-kennen-gelernt-auszubildende-aus-spanien-absolvieren-praktika-im-ckq.html

Resultat d'imatges de cofinanciado erasmus

 

Internship a França. Estiu 2018. Erasmus+ K102

6 alumnes de l’institut Torre Vicens han realitzat una estada de pràctiques laborals a Pau, França dins dels seus estudis professionals d’estètica, perruqueria i farmàcia gràcies a una beca Erasmus+.

En aquests vídeos podeu escoltar les seves experiències:

Alicia:

 

Lamine:

 

Cristina:

Gerard:

 

Nathaly

i algunes fotos:

IMG_20180709_181609 IMG-20180615-WA0008 IMG-20180628-WA0024 IMG-20180710-WA0009 IMG-20180911-WA0049 IMG-20180911-WA0051 IMG-20180911-WA0052 IMG-20180911-WA0053 IMG-20180911-WA0055 Screenshot_20180612-090006

Resultat d'imatges de cofinanciado erasmus

Nou projecte de mobilitat per FP: EXPANDING HORIZONS: DEVELOPING VET OPPORTUNITIES ACROSS EUROPE. 2019-2020

L’institut Torre Vicens acaba de rebre un nou projecte Erasmus+ per a fomentar les mobilitats en els estudis de CFGM.
Projecte: 2018-1-ES01-KA102-047704: EXPANDING HORIZONS: DEVELOPING VET OPPORTUNITIES ACROSS EUROPE. 2019-202
Permetra realitzar un total de 20 mobilitats: 17 mobilitats d’estudiants de pràctiques a França, Anglaterra, Alemanya i Itàlia els propers anys, enviar dos professors acompanyants (per a menors d’edat) i rebre un professional per fer un curs de formació al centre procedent de França.
Projecte: 2018-1-ES01-KA103-047751
Permetrà realitzar 7 mobilitat a estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior en diferents països europeus.
Aquests dos projectes, seran complementats amb l’acord establert amb el Departament d’Ensenyament de Catalunya on el centre actua com a participant.

eTwinning School Label awarded for INS TORRE VICENS

 

awarded-etwinning-school-label

 

Congratulations on the success of your school obtaining the award of the eTwinning School Label 2018- 2019. It is a great achievement by all the eTwinning team in your school and an example to all schools in the eTwinning Community.

The official announcement will be made on the eTwinning.net Portal this week. There will be an special press release about the award at European level and the news will also be on the Erasmus + Facebook page.

The eTwinning School Label (here attached) may be used by you on your website, your profile, publications etc.

Around the same time a special pack will come to your school with some special items in it for both teachers and pupils.

Once again congratulations as the first set schools to receive this new award, a wonderful achievement

The eTwinning Team

Resultats del procés de sel·lecció de l’alumnat. Mobilitats 2018

S’informa que els resultats del procés de selecció es troben publicats en el taulo d’anuncis de l’institut Torre Vicens, en el passadís central. Qualsevol comentari podeu enviar un correu electrònica a l’adreça indicada en els resultast. S’ha enviat un correu electrònic informant als participants.

Finalment, hi haurà participaran les següents mobilitats:

 • Pau (França)
  • 5 mobilitats d’estudiants de perruqueria i estètica i un de farmàcia.
  • 1 mobilitat d’un estudiant  de farmàcia.
 • Trapani (Itàlia)
  • 4 mobilitats a  de farmàcia
 • Osnabrück ( Alemanya)
  • 4 mobilitats de CFGM
   • 3 mobilitats de cures auxiliars de infermeria
   • 1 mobilitat d’emergències sanitaries
  • 6 mobilitats de CFGS
   • 1 mobilitat de Obres i edificació
   • 3 mobilitats de Laboratori Biomèdic
   • 1 mobilitat de Higiene bucodental
   • 1 mobilitat de Imatge per al diagnòstic