Canvi en el sistema de validació per entrar a SAGA

El Departament ha iniciat un projecte per unificar l’accés a les aplicacions, tant des del punt de vista de la identificació com del portal d’accés. SAGA és una de les primeres aplicacions que s’adapta a la nova situació.

A partir del 21 d’octubre, l’entrada a l’aplicació es farà amb el codi d’usuari i la paraula de pas que s’utilitza per accedir a Epoca. L’accés no canvia: només notareu que la pàgina on heu de posar l’usuari i contrasenya és diferent, sense cap més indicació.

Atenció:  la primera vegada que accediu a la nova pantalla de validació (i cada vegada que els de SAGA facin una actualització ) us sortirà un missatge d’avís de ” no es pot confiar en la connexió”. Heu de clicar a: 1r “entenc el riscos” , i sortiran successives pantalles a les que heu de clicar en: 2n. “afegeix una excepció “, 3r: ” aconsegueix un certificat”, i 4rt: ” confirma l’excepció de seguretat “, per tal de descarregar un certificat de seguretat.  Normalment el procés s’ha de fer dues vegades, per tal que es descarregui correctament el certificat, i llavors ja us sortirà la pantalla de validació.

També cal recordar que heu de tancar l’aplicació en acabar, i obligatòriament, tancar o reiniciar l’ordinador que heu utilitzat, si no voleu que el vostre accés d’EPOCA (on accediu a la nòmina i a altres dades privades) quedi al descobert.