Arxiu mensual: agost de 2009

Correu electrònic de l’IES Torre Vicens

A partir d’aquest curs 2009-2010 el centre donarà un servei de correu electrònic propi a tot el personal del centre, tant a Professorat com al personal del PAS i Alumnes. Per tant tots disposareu d’una adreça com:  usuari@iestorrevicens.cat.

Amb aquest pas podrem comunicar-vos amb vosaltres de forma més ràpida, senzilla i cómoda, ja que és el centre el qui disposa de les adreces personals de cadascú.

Alguns us podem preguntar:  I per què vull una altra adreça de correu electrònic si ja en tinc d’altres?? Doncs perquè ja d’aquesta forma tenim la vostra adreça “oficial” i serà en aquesta on rebreu les notificacions que el centre cregui convenient.

Puc no utilitzar aquesta adrecça??  Doncs la resposta és: en part si. Si no vols haver de consultar una altra adreça com la que et facilitem, només cal que entris un cop al teu correu electrònic: usuari@iestorrevicens.cat a traves de correu.iestorrevicens.cat i redireccionis tots els teus correus a l’adreça que vulguis utilitzar o que utilitzes habitualment. D’aquesta forma podrem comunicar-nos amb tú igualment i serà el propi correu qui treballi per tu :-D.

Coordinació Informàtica.