Select Page

JORNADES I ACTES ACADÈMICS

Jornades de Portes obertes

 

Jornades de Portes Obertes d’ESO

 

El dissabte 3 de març, a partir de les 10,30 h, farem la Jornada de Portes Obertes d’ESO, on les famílies interessades podran visitar les instal.lacions i rebre informació sobre el nostre projecte educatiu i els estudis.  Més informació

Les famílies dels alumnes dels centres adscrits de primària sereu convidats personalment  a participar en aquesta jornada.

Jornada de Portes Obertes de batxillerati cicles formatius:

Tindrà lloc el dijous, 26 d’abril de 2018, a les 19 h; podreu veure els espais i els tallers. Dedicada especialment a les persones interessades en els nostres cicles formatius i el batxillerat.

Jornada d'escoles adsrites

Al voltant del mes de febrer-març convidem a l’alumnat de les escoles adscrites a participar en una jornada d’activitats, on alumnat de 1r d’ESO fa d’acompanyant dels nois i noies que estan cursant 6è de primària, amb la finalitat que participin en diverses activitats conjuntes, coneguin les instal.lacions, el professorat i les activitats que es fan en un dia lectiu del centre. La informació la rebreu a través de l’escola.

JOU

Des de fa 16 anys, tres instituts dels barris nord de Lleida (INS Lladonosa, INS Manuel de Montsuar i INS Torre Vicens) organitzem una jornada d’orientació universitària dedicada a l’alumnat de 2n de Batxillerat i dels cicles formatius de grau superior, on diversos tècnics de la UdL i altres Universitats Catalanes informen sobre la preinscripció universitària, els estudis superiors, el sistema de beques, allotjaments universitaris, etc.

Setmana tècnica

Setmana d’activitats especifiques en tallers, amb formadors del mon del treball, sortides tècniques i conferències dedicades a l’alumnat de cicles formatius del centre.

Graduació

Actes de Graduació de batxillerat i cicles formatius, i de 4rt d’ESO

En acabar el curs escolar, acomiadem els nostres alumnes graduats de batxillerat i cicles formatius amb un acte acadèmic i festiu a la Llotja de Lleida.

Acte de Graduació de 4rt d’ESO

L’AMPA i el centre organitzen conjuntament la festa d’acomiadament, amb un acte acadèmic i una festa posterior, en la que l’AMPA convida a les famílies dels nois i noies graduats i el professorat.