Jornades i actes acadèmics

El nostre centre organitza cada any, entre altres, diverses jornades informatives, formatives i actes acadèmics:

JORNADA D’ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA (JOU):

Des de fa 17 anys, tres instituts dels barris nord de Lleida (INS Lladonosa, INS Manuel de Montsuar i INS Torre Vicens) organitzem una jornada d’orientació universitària dedicada a l’alumnat de 2n de Batxillerat i dels cicles formatius de grau superior, on diversos tècnics de la UdL i altres Universitats Catalanes informen sobre la preinscripció universitària, els estudis superiors, el sistema de beques, allotjaments universitaris, etc.

SONY DSC

JORNADA D’ESCOLES ADSCRITES

Al voltant del mes de febrer convidem a l’alumnat de les escoles adscrites a participar en una jornada d’activitats, on alumnat de 1r d’ESO fa d’acompanyant dels nois i noies que estan cursant 6è de primària, amb la finalitat que participin en diverses activitats conjuntes, coneguin les instal.lacions, el professorat i les activitats que es fan en un dia lectiu del centre. La informació la rebreu a través de l’escola.

SONY DSC

JORNADA DE PORTES OBERTES D’ESO I BATXILLERAT

Durant el mes de febrer fem la Jornada de Portes Obertes d’ESO i batxillerat, on les famílies interessades podran visitar les instal.lacions i rebre informació sobre el nostre projecte educatiu i els estudis. Aquest any 2016 tindrà lloc el dissabte 27 de febrer, amb una sessió informativa a les 10 h, i la posterior visita a les instal.lacions.

Les famílies dels alumnes dels centres adscrits de primària sereu convidats personalment, a través de la vostra escola,  a participar en aquesta jornada.

JORNADA DE PORTES OBERTES DE CICLES FORMATIUS

Al mes d’abril també fem una altra Jornada de Tallers Oberts, dedicada especialment a les persones interessades en els nostres cicles formatius. Aquest any tindrà lloc el dimecres, 27 d’abril de 2016.

SETMANA TÈCNICA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

Setmana d’activitats especifiques en tallers, amb formadors del mon del treball, sortides tècniques i conferències dedicades a l’alumnat de cicles formatius del centre.

SONY DSC
Alumnat d’Emergències sanitàries fent una demostració de suport vital bàsic

FIRA DE LA FORMACIÓ I TREBALL

L’alumnat i professorat de cicles formatius participa cada any en la Fira de la formació i treball, que organitza el Departament d’Ensenyament per tal de donar a conèixer a les famílies els diferents estudis de cicles formatius.

ACTES DE GRADUACIÓ DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS, I DE 4rt d’ESO

En acabar el curs escolar, celebrem la finalització dels estudis dels nostres alumnes graduats de batxillerat i cicles formatius amb un acte acadèmic i festiu a la Llotja de Lleida.

Acte de Graduació de 4rt d’ESO: L’AMPA i el centre organitzen conjuntament la festa d’acomiadament, amb un acte acadèmic i una festa posterior, en la que l’AMPA convida a les famílies dels nois i noies graduats i el professorat.

SONY DSC