Select Page

PROJECTES DE CENTRE

 

Des d’ESO fins a Batxillerat

En aquest món globalitzat, cal donar als nois i noies les eines per a desenvolupar les seves habilitats lingüístiques en idiomes diversos. El nostre pla inlou la formació en llengua anglesa a l’alumnat d’ESO, amb els nostres grups d’Experimentació per al plurilingüísme; estades formatives en llengua anglesa a Irlanda o Regne Unit, que s’estén també a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius.

També s’inclou el francès i per l’alumnat de cicles formatius que participa en els projectes de mobilitat ferm formació en la llengua del país de destinació.

El nostre alumnat viatja arreu d’Europa

Els projectes de mobilitat inclouen l’alumnat de tots els nivells, amb els que viatgem a diversos països d’Europa, com França i l’Ïlla de La Reunion, Itàlia, Irlanda, Alemanya, i a altres comunitats: Galícia, La Mancha, Cantàbria,..

Si en voleu saber més, feu clic a la icona….

Disposem de certificació ISO de Qualitat

El centre té implantat el Pla de Qualitat i millora contínua que assegura la qualitat del servei a tot els nivells, i disposem de l’acreditació de Qualitat ISO 9001.

I ja anem en direcció a l’Excel.lència..

La curiositat n’és el motor….

Volem que els nostres alumnes acabin l’ESO i arribin a batxillerat amb una formació global en Ciències i Tecnologia, i per això hem començat aquest curs amb el projecte anomenat “UNIVERS BIOTEC”, amb activitats i tallers, i noves formes d’aprenentatge.

Cap a l’escola del futur

Què sabem?  Què volem saber ?  Com ho investigarem ?

Aquestes son algunes de les qüestions en les que es basen els projectes..feu clic a la icona per saber-ne més.