Select Page

JORNADA DE PORTES OBERTES D’ESO

DISSABTE 3 DE MARÇ, a les 10,30 h

ACTIVITATS DE LA JORNADA

10,30 h: Rebuda i presentació del Projecte Educatiu

A continuació, visita a les instal.lacions, on podreu conèixer de prop els projectes que es desenvolupen.

Trobareu més informació a ProjectesEquipaments, i a l’apartat d’Estudis d’ESO

JORNADA DE PORTES OBERTES DE BATXILLERAT I FORMACIÓ PROFESSIONAL

ABRIL DE 2018

Podreu conèixer les instal.lacions i el nostre Projecte Educatiu per batxillerat i formació professional, i participar en alguna de les activitats dels nostres “Tastets de FP”.

Trobareu més informació a Projectes i Equipaments del nostre web, i els apartats dedicats als estudis de batxillerat i als estudis de cicles formatius.

;

Projectes educatius per a eso, batxillerat i cicles formatius

Podreu conèixer les principals característiques del nostre centre i us presentarem el nostre Projecte educatiu, basat en l’atenció individual, el tractament del plurilingüisme, amb el nostre projecte All you need és CLIL per a ESO i que s’ampliarà cap a batxillerat; la mobilitat internacional, l’aula de projectes, el programa STEM-BIOTEC,… I per a cicles formatius, també les pràctiques en empreses, FP DUAL i serveis diversos per a la FP.

Biblioteca

La biblioteca és un espai de treball i estudi obert durant tot el dia, en el que tambe es fan activitats per a ESO i batxillerat relacionades amb les llengües.

Laboratoris i Tallers d'ESO i batxillerat

El centre disposa de 4 laboratoris i aules taller per a ESO i Batxillerat, En aquests moments s’hi desenvolupen les activitats STEM de l’Univers Biotec, de Ciències i Tecnologia. El professorat us explicarà les activitats que s’hi desenvolupen.

W

Aules-taller de cicles formatius

Durant la visita a les instal.lacions podreu veure els diferents tallers, segons els vostres interessos: Tallers de perruqueria i estètica, aules-laboratoris de sanitat, Taller d’Obres d’interior, aules d’informàtica amb profgramari especialitzat per a cicles formatius,..

W

Aula de Projectes

Des d’aquest curs disposem d’una aula de Projectes per a ESO, dissenyada per alumnes i habilitada amb diversos equipaments espcífics, com un Racó Croma per a fer videos i presentacions,…taules mòbils, …

Els espais exteriors i pistes esportives

L’alumnat d’ESO i batxillerat fa les activitats docents d’educació física en el nostre gimnàs i les pistes esportives. El millor és veure’ls.

Els projectes de mobilitat

Coneixereu les propostes de mobilitat dedicades a l’alumnat d’ESO, de batxillerat i cicles formatius, com el viatge d’immersió en llengua anglesa, i els programes Erasmus de pràctiques en centres de treball en altres països de la unió europea per a cicles formatius.

Aules virtuals i equipaments d'informàtica

Tenim 4 aules d’informàtica per a l’alumnat, a més de diversos carros d’ordinadors portàtils, que es porten a l’aula quan es necessiten.