Select Page
Aquest cap de setmana s’ha celebrat a les localitats d’Ermua i Eibar la final del concurs internacional de “XVIII Ciencia en Acción”. L’institut Torre Vicens hi ha presentat i exposat els seus dos projectes seleccionats i premiats amb una beca de viatge. Aquests són “Arduino, un mundo de posibilidades” i “Diseño y construcción de un brazo hidráulico”.

Els autors dels esmentats projectes, Adrià Fabra, Ali El Meloudi, David Romero de Ávila, Marc Farran, Éric Piqué i Roman Tretyak i les seves professores conjuntament amb el Director de l’Institut, van gaudir i aprendre d’aquests tres dies a “Ciencia en Acción”.

En aquesta edició, la professora, Esther Pintó, va ésser guardonada amb la Medalla d’honor de Ciencia en Acción pel seu treball i promoció en el Programa CTM (Ciència, Tecnologia i Matemàtica) a les Terres de Lleida.

A tots ells, moltes felicitats i endavant amb aquests projectes. Enhorabona per la gran feina !Save

Save

Aquí en teniu algunes imatges:Save

Save

Save

Save