Select Page

L’institut participa en la XI fira de  “Ciència al Carrer” que es dura  a terme aquest  dissabte, 27 de maig de les 16:00 h a les 20:00h. Aquesta tindrà lloc al Centre històric de Lleida. Concretament, als voltants de l’edifici gòtic de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (carrer Blondel i Pati de les Comèdies). 

Aquesta fira és una mostra de tota mena d’experiments científics per part de diferents centres educatius, institucions i divulgadors. Els vostres fills i vosaltres mateixos, si voleu acompanyar-los una estona, podreu trobar centenars d’experiments de ciència, tecnologia, robòtica, matemàtica, plantejaments que fan pensar i reflexionar.

Diferents alumnes de l’institut realitzaran quatre tallers per al públic assistent. Aquest són: “Física en una llauna”, Què és l’electricitat estàtica?”, “Experiments sorprenents” i “Matemagia”.

A més, també exposaran quatre projectes diferents, dos d’ells relacionats amb les possibilitats que ofereix la robòtica amb arduino, i els altres dos, ens mostraran la ciutat del futur i com funciona un braç hidràulic.

A més, també podran participar en la Gimcana “Els cinc reptes de ciència”. Aquesta consisteix en un recorregut per diferents paradetes de la fira on se’ls plantejaran diferents qüestions i/o reptes que hauran de solucionar.

Ànim i ens veiem a “Ciència al Carrer”