Select Page

Lidia Martinez Vargas de 1r de Batxillerat ha estat condecorada el dilluns 24 d’abril durant l’acte solemne del Dia de les Esquadres a la Seu Vella en reconeixement per les seves actuacions com a mediadora en el nostre centre.

Un total 162 agents dels diferents cossos policials i 13 ciutadans han estat condecorats aquest. Es tracta de la diada del cos de Mossos d’Esquadra a la regió de Ponent i també al Pirineu, en què es ressalten els valors que ha de representar la policia catalana i es reconeix la tasca diària de molts ciutadans que actuen per millorar la societat i la nostra ciutat.

Entre els ciutadans condecorats hi ha un grup de mediadors de centres educatius de Ponent han rebut el reconeixement de la policia catalana per la seva tasca en la lluita contra l’assetjament escolar.