Select Page

El dimarts 18 d’abril, el Consell Escolar Municipal de Lleida va fer el lliurament de les distincions a diversos centres d’Ensenyament. L’Institut Torre Vicens va ser el primer dels centres distingits, com a homenatge pel nostre 25è aniversari.

L’acte va tenir lloc a l’Auditori de Lleida, amb la presència de l’Alcalde, Sr. Ros; el Delegat territorial d’Ensenyament, Sr. Cullerés; la Sra Montse Parra, regidora de cultura de l’Ajuntament, els directors i directores dels centres guardonats, i la família de la Sra. Elvira Godàs, pedagoga que va rebre el reconeixement a títol pòstum.

Els centres homenatjats van ser l’Institut Torre Vicens, l’Escola Balàfia; l’Escola Politècnica Superior de la UdL; la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL; i l’Acadèmia Martínez i el Col·legi Terraferma. Es va poder veure una petita presentació de cada centre, i el director/a de cadascun d’ells van fer un curt parlament abans de rebre la distinció. En últim lloc es va lliurar a la família de la Sra Elvira Godàs i Vila, a títol pòstum, en reconeixement a la tasca pedagògica que va exercir durant la seva vida. Per  acabar l’acte, la Big Band del Conservatori de Lleida va oferir un concert amb diverses peces musicals.