Select Page
Els alumnes de 2n de Batx A, de  1r de Batxillerat i alguns alumnes de 4t d’ESO assistiran el dimecres dia 5 d’abril a la La Fira del Coneixement de Berga; aquesta fira té la finalitat de donar a conèixer els projectes de recerca punters relacionats amb la ciència i la tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya i de diferents Centres d’investigació. Es tracta de provocar l’augment de l’interès dels joves per la recerca per tal de despertar vocacions científiques i poder demostrar que la ciència es troba a l’abast de tothom.
Un total de 50 alumnes del nostre centre acompanyats  pels professors: Marta Artells, Sole Maresma, Andreu Sobrevia, Carles Solé i Esther Pintó realitzaran diverses activitats:
  • Visita als 9 estands que mostren la recerca en temes diversos
  • Visites a l’Espai natural protegit Serra de Queralt
  • Exposició
  • Conferències