Llibres de text pel curs 2016-17

Llistats en pdf dels llibres de text i material del curs 2016-17.

llibres

Llibres i material d’ESO i batxillerat:

Llibres i material de cicles formatius de grau mitjà:

  • Llibres del cicle d’Estètica i bellesa ( grau mitjà). Nova versió (19/07/2016)
  • Llibres del cicle de Perruqueria i cosmètica capil.lar /Material de Perruqueria i estètica capil.lar: caldrà portar obligatòriament un kit de material per les classes pràctiques, i que s’indicarà en començar el curs.
  • Per als cicles de Perruqueria i d’Estètica i bellesa, la quota de la matrícula inclou una bata que cal portar en les classes pràctiques. En el sobre de la matrícula ja hi havia la informació del lloc on calia anar a provar-se les talles.

Llibres de cicles formatius de grau superior:

Pels cicles formatius que no consten en aquest llistat, els llibres de text i el material necessari, si s’escau, es demanaran en començar el curs. En molts mòduls de cicles formatius no s’utilitza llibre de text.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save