Select Page

Science on Stage Europe és un concurs internacional que es celebra bianualment on es presenten els treballs que han estat seleccionats i premitats en les dues darreres edicions de Ciència en Acción.

La propera edició de l’esmentat concurs tindrà lloc del 31 d’octubre al 4 de novembre a Cascais, Portugal. En aquesta edició es presentaran 11 treballs a nivell espanyol i dos d’ells han estat realitzats a l’Instutut INS Torre Vicens de Lleida, únics de Catalunya conjuntament amb el d’una investigadora del CESIRE.

Aquests projectes són l’Estació radioconnectada Torre Vicens, dissenyada i contruïda pels alumnes Jan Accensi i Àngel Tèrmens de l’Aula de capacitats, tutoritzat per la professora Esther Pintó i també un projecte gamificat STEAM que és el “Centre STEAM” realitzat i programat per l’esmentada professora.

Ambdós treballs seran exposats pels professors Marc Batlle i Josep Ma Perelló de l’INS Torre Vicens.

A la pàgina web de Ciencia en Acción podreu trobar més informació d’aquests projectes.