Select Page

Durant 11 dies d’aquest mes de març, es dugué a terme una nova edició del Projecte FP sobre el terreny en col·laboració de la Regidoria de Cooperació de la Paeria i l’entitat Sàhara Ponent.
L’alumnat de l’institut: Valentina, David i Mireia (Dietètica i Nutrició), Diana i Jordi (Higiene Bucodental), Berta i Paula (Auxiliar d’Infermeria), acompanyat pel professor Albert Rodríguez, realitzaren pràctiques professionals al camp de refugiats saharaui d’Auserd col·laborant així en el benestar de la població local. L’experiència serví també per a conèixer de primera mà la realitat política del conflicte marroquí-saharaui i per conèixer l’exemple de lluita, dignitat i resistència del poble saharaui que viu exiliat d’ençà el 1975 en el desert algerià.
Un viatge per a aprendre que compartir és viure i viure és estimar.