Select Page

ICG Software és un grup multinacional català que des de 1985  fabrica solucions informàtiques per a petites, mitjanes i grans empreses dels sectors d’hostaleria, hotel i retail, des del Software Punt de Venda fins a la gestió centralitzada de cadenes i franquícies. El 2017, neix la Fundació ICG, una entitat sense ànim de lucre que neix amb la voluntat i l’encàrrec de posar en marxa i gestionar de forma directa actuacions de responsabilitat social vinculades a promoure la formació, l’acció social, la ciència i el coneixement a favor de l’interès general. L’objectiu és contribuir al benestar de la societat, aconseguir un millor desenvolupament social, educatiu i cultural, especialment a les zones on el Grup ICG és present.

L’alumnat . acompanyat per les professores E Pintó i R Quílez han treballat en aquesta visita les quatre capacitats imprescindibles per ser : un bon emprenedor, innovador amb tecnologia puntera i la internalització del producte.