Select Page

L’equip STEAM del nostre centre ha participat els dies 5-6-7 d’octubre a la XIX Edició de “Ciéncia en acción” a Viladecans-Barcelona.

11 alumnes i 7 professors han presentat 8 projectes de centre, els han exposat i presentat amb professionalitat bon fer:Simfonia de la Ciència /Estació Radio connectada/Internet en perill /Dona i Ciència/It’s APP to you…

El Projecte “Dona i Ciència” ha estat seleccionat per presentar-lo a l’espai Àgora. Hem recollit una menció d’honor.

Ciencia en Acción és un concurs internacional dirigit a estudiants, professors, investigadors i divulgadors de la comunitat científica, en qualsevol de les seves disciplines. El seu principal objectiu és presentar la ciència d’una manera atractiva i motivadora, de manera que els joves i el gran públic s’interessin per ella.