Select Page

El dia 29 de setembre de 2018 es va  celebrar a Castelldefels la segona edició de la Jornada STEM a l’Espai, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques relacionades amb l’univers i l’espai. És una jornada emmarcada a l’àmbit STEAM i especialment adreçada als mestres de primària i al professorat de secundària, però també oberta a altres professionals interessats en la temàtica.

La Jornada STEM a l’Espai s’ha dut  a terme a  l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels el 29 de setembre, una  data propera de la Setmana Mundial de l’Espai.

L’Institut Torre Vicens ha participat amb el projecte STEAM: “Estació radio-connectada” que va presentar l’alumne de 4t d’ESO Jan Accensi, acompnyat pels professors Esther Pintó i Josep Mª Perelló. I el Projecte Globus Sonda portat a terme pel Grup de treball CTM- STEM que també s’imparteix a l’INS Torre Vicens.

Moltes felicitats per la feina feta.