Select Page

Des de l’ámbit lingüístic, els alumnes de 1r C hem presentat a l’aula els nostres booktrailers per donar a conèxer les nostres preferències lectores  de cara a l’estiu. Un booktrailer és un vídeo breu que serveix per donar a conèixer un llibre. Aquesta activitat ens ha agradat molt perquè hem après a fer un booktrailer amb el llibre de lectura voluntària que  ens permet explicar als nostres companys quins tipus de lectures ens agraden més.

Aquí teniu una opinió d’en Raül Cases :

“Realment, m’ha agradat molt aquesta activitat perquè hem treballat amb molta creativitat i de manera molt atractiva sobre el món de la lectura. M’ho he passat molt bé mentres feia el Booktrailer perquè és una manera diferent i divertida de treballar. També m’ha fet entendre quin tipus de llibre m’atrau més. Jo crec que en les experiències com aquestes, s’aprèn molt més que no pas estudiant-ho en una sala tancada amb un llibre al teu davant. Ja m’estic pensant quin llibre agafo aquest estiu.”  Raül Cases

Os desitgem un bon estiu i molt bona lectura!