Select Page

La nostra alumna Layre Collado de 1r de batxillerat ha estat seleccionada per participar en la IV edició del FÒRUM de Joves Talents de Catalunya 2018

Del 27 de juny  fins dissabte 30 de juny de 2018 es celebrarà la quarta edició del Fòrum de Joves Talents de Catalunya a l’Exploratori de Recursos de la Natura de Berga, organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya i que, un any més compta amb el suport del Departament d’Ensenyament. En aquesta edició el tema central és “NEXE Natura i Aigua”

Aquest fòrum s’adreça a 40 joves de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat amb expedients especialment brillants, i amb l’objectiu principal de premiar els millors estudiants de Catalunya, alhora que s’incentiva l’interès per la ciència i la tecnologia entre els joves de secundària.

Moltes Felicitats Leyre!!!!