Select Page

AMSTERDAM TECH & TALENT ECOSYTEM SEMINAR

Els passats dies 23 al 26 de Maig, el nostre centre, de la ma del Cap del Departament de FOL Xesco Guillem, va participar en el AMSTERDAM TECH & TALENT ECOSYTEM SEMINAR.

Al llarg del seminari, els participants varen poder conèixer la realitat de l’ecosistema emprenedor que es desenvolupa en la ciutat d’Amsterdam. L’expedició la formaven 40 persones de tota Catalunya, de les quals 20 persones eren tècnics de Catalunya Empren, 10 de la Xarxa Innova i 10 de la Xarxa d’Emprenedoria. El nostre centre havia estat seleccionat dintre dels centres participants de la Xarxa d’Emprenedoria de tota Catalunya.

Al llarg de la seua estada, els assistenta van poder conèixer i participar en el TNW Conference, el major esdeveniment emprenedor que es realitza a Amsterdam. Així mateix, també varen poder visitar el centre TQ que desenvolupa accions de co-working, el peculiar hotel d’entrenepeurs i centre de trobades d’emprenedoria ZOCU, el B BUILDINGS AMSTERNAM, centre que serveix per accelerar projectes emprenedors, el centre BO57 on s’hostatgen diverses start-ups innovadores sota el marc comú de GROWTH TRIBE i on té la seua seu la innovadora Universitat MAKERVERSITY, així com els vivers d’empreses SCALEUPDISTRICT i ROCKSTART.