Select Page

Aike  i  la Guàrdia del Drac

Els alumnes de primers d’ESO B i C hem gaudit, a les clases de llengua catalana, d’una fantástica novel.la, plena d’éssers estranys que es passegen per la nostra estimada ciutat de Lleida.

Aquesta novel.la pertanyal treball de Recerca que va elaborar la nostra companya de segon de batxillerat, Irene Solé, la qual molt amablement, divendres dia tretze d’abril, se’ns va oferir per parlar amb tots nosaltres de la seva creació.

Li varem fer tota mena de preguntes que ella va respondre amb elegància i simpatía.  Després de fer-li l’entrevista li varem ensenyar els nostres lapbooks. L’Irene es va sorprende en veure dibuixats tots els personatges que ella va crear. Va ser una jornada memorable per tots nosaltres.

Li desitgem un bon auguri en la seva faceta literaria.   Moltes gràcies, Irene.

Aquí podeu veure els nostres lapbooks!