Select Page

Els alumnes del projecte Erasmus+ visiten les instal·lacions de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat on descobreixen les diferents accions que desenvolupa l’ajuntament per tal d’adaptar-se e mitigar el canvi climàtic com són l’ utilització  de l’aigua del freàtic o del subsòl,  com a recurs per a la neteja de la ciutat i reg dels parcs; l’escalfament de l’aigua d’ús públic mitjançant energies renovables  i la construcció d’una fotolinera, que permetrà recarregar diversos vehicles de manera simultània amb energia solar. Aquests projectes van encaminats a fomentar les ciutats sostenibles i el desenvolupament de les smartcities.

Gràcies als tècnics de l’Ajuntament per realizar-nos una visita guiada i a directora d’Urbanisme i Sostenibilitat, Blanca Atienza per permetre’ns l’accés a les seves instal·lacions.

Facebook @AjuntamentLH Twitter @LHajuntament #glosu21 #BIOTEC  #sustainability #smartcities Twitter @crp_segria Facebook  @SE Segrià  Facebook @erasmusplussepie
Twitter @sepiegob #Erasmusplus #Agenda21