Select Page

Mollerussa es vesteix de gala, aquest cap de setmana, per veure desfilar els vestits més fantàstics dissenyats i realitzats en paper, comptant amb la participació de dissenyadors de tota la geografia espanyola, a més de modistes de Mèxic i Itàlia. L’artista i cantant Elena Gadel condueix la gala, a les 22h al Teatre L’Amistat.

Un dels atractius de la gala i que més expectació ha creat és el disseny en paper del vestit de festa que la coneguda dissenyadora barcelonina Rosa Clarà ha cedit per a la gala, fora de la competició. Un altre dels reclams del Concurs és la secció dedicada a la nina Barbie, que en aquesta edició compta amb més de 50 nines vestides amb dissenys de paper.

L’alumnat del Departament d’Imatge personal delc entre i les seves professores  estan al peu del canó maquillant i pentinat les models per aquest concurs.