Alumnes del Cicle de Perruqueria visiten la casa Schwarzkopf

El dimecres 18 de gener, els alumnes de 2n de Perruqueria i les  professores Imma Areste i Isabel Cobos van visitar la casa comercial de productes capil·lars Schwarzkopf a Barcelona.

Els alumnes van gaudir d’una jornada teòrica pel matí,  on van conèixer totes les possibilitats  que té la casa comercial per  realitzar canvis de color del cabell, ressaltar-lo i cobrir els cabells blancs.  Per la tarda van posar en pràctica els coneixements assolits fent canvis de colors   amb models .

L’alumnat del CFGM Emergències Sanitàries al Parc de Bombers de Lleida

Els alumnes van rebre una xerrada teòrica sobre aproximació dels vehicles d’emergències en accidents de trànsit i seguretat en la conducció. Van aprendre eines de mobilització i immobilització del pacient traumàtic.
Van visitar els vehicles, ens van ensenyar les eines que utilitzen per fer excarceracions dels vehicles i  van fer una demostració amb un dels vehicles. Ens van ensenyar com cercar víctimes perdudes amb gossos i ens van fer una demostració.

Alumnes dels cicles de Documentació Sanitària i de Laboratori a la Fira IFEST!

Hem participat en la fira #IFEST!  

El 20 de desembre es va celebrar a Barcelona la primera edició de l’iFest, esdeveniment enfocat a fomentar la innovació, la tecnologia i l’emprenedoria. L’acte va reunir prop de 3.000 joves de tot el país d’últims anys de batxillerat, FP, graus universitaris, màsters i doctorats.

Alumnat dels cicles de Documentació Sanitària i de Laboratori i els seus professors Isabel Baró i Xesco Guillem han assistit a la festa de la tecnologia, la ciència i la innovació. Organitzada per l’Àrea d’Emprenedoria i Formació del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, en el marc del programa Catalunya Emprèn.

 

 

 

Sortida al Concurs de vestits de paper Mollerussa

El passat dissabte 17 de Desembre es va dur a terme a Mollerussa el 53è concurs de vestits de paper. Les alumnes d’ Imatge Personal, juntament amb les professores Isabel Cobos, Rosa Felis, Bibiana Balagué i Ana Badia van participar en aquesta activitat, pentinant i maquillant els concursants de la desfilada .Va ser una jornada molt dinàmica i esgotadora pels alumnes, ja que vam sortir de Lleida a les 11 del mati i vam retornar a les 22:30 de la nit .

Les alumnes van poder practicar tot tipus de maquillatges i pentinats de festa , carrer i passarel·la. La valoració va estar molt positiva i amb ganes de tornar l’any vinent.

ip-a-mollerusa-1 ip-a-mollerusa-2 ip-a-mollerusa-3

Save

Save

La Marató

La nostra gran festa de La Marató: berenar i esmorzar saludable en el que han participat tots els grups del centre, fira de jocs creada pels alumnes de 1r d’ESO, el cor de l’institut que ha cantat la seva cançó de nadal, i els alumnes de CAI mesurant la pressió sanguínia; competicions de futbol entre grups d’ESO, batxillerat i Cicles…i per acabar gran ball de la flasmob de La Marató….

Tot per lluitar contra l’ictus i lesions medul.lars traumàtiques. La recaptació és destinada a La Marató. Felicitats a tothom per aquesta gran jornada solidària!

Si voleu ampliar la imatge feu clic sobre la zona que vulgueu veure….

marato-2016

Save

Save

La nostra Marató ja ha començat!

El nostre projecte de La Marató de TV3 “on air”! Més de 1200 alumnes d’ESO, Batxillerat, i  cicles formatius, i el professorat, treballant per un projecte comú!

L’activitat principal és el gran esmorzar i berenar solidaris, on l’alumnat prepara les seves taules decorades, amb una proposta d’esmorzar o berenar, que poden degustar tots els participants.

Per l’alumnat d’ESO, aquesta activitat ha estat emmarcada dins d’un gran projecte educatiu : La Meva Recepta de La Marató, on el professorat i l’alumnat han treballat totes les matèries, i que acabarà en la gran festa de l’esmorzar solidari.

També s’han organitzat altres activitats esportives i la flashmob de La Marató de TV3, “Les nits no moren mai”

Els diners recaptats en totes les activitats son per La Marató.

cartells-marato-2016

En les properes hores anirem publicant imatges i les activitats que ja han començat amb els grups de tarda.

2n d'Emergències amb La Marató
2n d’Emergències amb La Marató

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Proves lliures per a l’obtenció del títol de tècnic

Aquesta setmana comencen les proves lliures per a l’obtenció dels títols de Tècnic de Cures auxiliars d’infermeria i Emergències sanitàries. Els exàmens tindran lloc a les aules del primer pis 202 (per a Cures auxiliars d’infermeria) i 211 (per a Emergències sanitàries).

Trobareu els calendaris, horaris i  tota la informació a l’apartat de Secretaria>Proves lliures.

 

Diatermia per Estètica

Alumnes de 1er EST es formen en Diatermia amb la firma MEDESTEC

La diatermia és un tipus d’emissió electromagnètica que consta de càrrega elèctrica i magnètica. La importància d’aquesta energia és que transforma la radiació electromagnètica en energia tèrmica a causa de la resistència que exerceixen els teixits al moviment dels electrons.

20161128_105111 20161128_110241