Preparant el viatge d’immersió lingüística a Worthing

Des del Departament de Llengües Estrangeres estem preparant un viatge al Regne Unit, concretament al sud d’Anglaterra, que es durà a terme del dia 13 al 18 del proper mes de març.

Un grup de 31 alumnes  d’ESO i de batxillerat del nostre centre, acompanyats per dues professores del Departament d’idiomes, gaudiran d’una estada d’immersió lingüística de sis dies a la localitat de Worthing. Els estudiants s’allotjaran en  cases de famílies angleses i assistiran a classes d’anglès. Dins del programa del viatge  es visitarà la ciutat de Londres, i també les localitats de Brighton i Porstmounth.

Disfruteu molt de l’experiència.

Lliurament del certificat de Delf scolaire B1 del Ministeri francès

El curs passat, quatre alumnes de l’Institut,Irene Solé, Paula Solé i Rut Sisó, (alumnes de 1er de batxillerat),i Bilal Uali (actualment estudiant universitari),  es van presentar a les proves del  Delf scolaire nivell B1, (Diplôme d’étude en langue française,  atorgat pel Ministeri d’Educació Nacional francès).
 
El passat dilluns 12 de desembre, la Rut, la Paula i la Irene van poder anar a la cerimònia d’entrega dels diplomes a l’Institut Lladonosa, organitzada pel Departament d’Ensenyament i el Lycée Français. 
Moltes felicitats!

La Marató

La nostra gran festa de La Marató: berenar i esmorzar saludable en el que han participat tots els grups del centre, fira de jocs creada pels alumnes de 1r d’ESO, el cor de l’institut que ha cantat la seva cançó de nadal, i els alumnes de CAI mesurant la pressió sanguínia; competicions de futbol entre grups d’ESO, batxillerat i Cicles…i per acabar gran ball de la flasmob de La Marató….

Tot per lluitar contra l’ictus i lesions medul.lars traumàtiques. La recaptació és destinada a La Marató. Felicitats a tothom per aquesta gran jornada solidària!

Si voleu ampliar la imatge feu clic sobre la zona que vulgueu veure….

marato-2016

Save

Save

La nostra Marató ja ha començat!

El nostre projecte de La Marató de TV3 “on air”! Més de 1200 alumnes d’ESO, Batxillerat, i  cicles formatius, i el professorat, treballant per un projecte comú!

L’activitat principal és el gran esmorzar i berenar solidaris, on l’alumnat prepara les seves taules decorades, amb una proposta d’esmorzar o berenar, que poden degustar tots els participants.

Per l’alumnat d’ESO, aquesta activitat ha estat emmarcada dins d’un gran projecte educatiu : La Meva Recepta de La Marató, on el professorat i l’alumnat han treballat totes les matèries, i que acabarà en la gran festa de l’esmorzar solidari.

També s’han organitzat altres activitats esportives i la flashmob de La Marató de TV3, “Les nits no moren mai”

Els diners recaptats en totes les activitats son per La Marató.

cartells-marato-2016

En les properes hores anirem publicant imatges i les activitats que ja han començat amb els grups de tarda.

2n d'Emergències amb La Marató
2n d’Emergències amb La Marató

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Sortida de tutoria de 1r Batxillerat a Areny i Sopeira

El divendres 21 d’octubre els alumnes de 1r de Batxillerat van fer una sortida de tutoria:

El Museu dels Dinosaures d’Areny i el Centre d’Interpretació de la comarca de la Ribagorça aragonesa, així com el casc antic de la vila i la visita a les icnites, petjades, dels dinosaures que resten a una roca propera a la població.

L’itinerari va continuar fins a Sopeira on van visitar el Monestir d’Alaó, una joia del romànic, consagrat l’any 1123 pel bisbe de Roda d’Isàvena San Ramon.  El primer document està datat l’any 806-814 on ja hi havia una església visigòtica. Després de dinar van fer una passejada fins el pont romànic i el camí que porta a la central hidroelèctrica d’Escales.
Per a veure totes les imatges feu clic sobre la foto:

Un any més, som a Ciència al Carrer

Un curs més, Torre Vicens participa a Ciència al Carrer. Aquest any, però, la tarda va començar amb una tempesta de vent i pluja que va fer desistir alguns centres de continuar a la jornada. El Marc, el Carlos i el Lluís , acompanyats de l’Isaac, l’Alba, la Leslie, la Lucia i la Judit, van decidir seguir amb tots els experiments que havien preparat, que van divertir al públic petit i gran. Us deixem unes imatges de la tarda.