Hàbits saludables i sostenibles a 1r i 2n d’ESO

Dins el programa d’Hàbits Saludables i Sostenibles, els alumnes dels cicles de FP de la Família d’Imatge Personal  i de la Família Sanitària realitzen transferència de coneixements als alumnes de 1r i 2n d’ESO.

Alumnes de 2n d’ESO realitzen uns tallers sobre Alimentació Saludable amb els alumnes del Cicle Formatiu de Dietètica i Nutrició.

 

 

 

 

 

 

 

Alumnes de 2n ESO D parlen per videoconferència amb alumnes de Boston

Els alumnes de 2n ESO D parlen per videoconferència, via Skype, amb alumnes de l’Albert N. Parlin School de Boston dins del projecte Global Scholars.

Un grup d’alumnes de 2n ESO van intercanviar preguntes amb nois i noies de Boston per conèixer com és la seva escola, quins costums tenen, com i quan són les seves vacances… Van parlar sobre les matèries que els agraden més, les llengües que aprenen, els esports que practiquen, què els agrada fer en el temps lliure…

Els va sorprendre que s’interessessin per si aquí fem la migdiada (“siesta”) i els va agradar saber que, tot i els quilòmetres que ens separen, els agraden les mateixes coses”.

Alumnes de 2n Batxillerat expliquen el seu TdR a la UdL

Divendres dia 27 de gener, dues alumnes del nostre institut: la Hafida Ouali i la Verònica Missut, han estat seleccionades per exposar als estudiants de 1r de batxillerat de Lleida i comarques els seu treball de recerca, assessorant i explicant la seva experiència.

L’Institut de Ciències de l’Educació ha estat el promotor de la jornada que s’ha desenvolupat a la UdL al llarg de tot el matí. Aquesta Jornada de Recerca pretén oferir un espai on l’alumnat de batxillerat dels centres de Lleida puguin mostrar, intercanviar i aprendre dels companys que ja han passat per la experiència que implica fer un treball de recerca.

Ho han fet molt bé. Moltes felicitats !

Els nostres alumnes de 1rA i 1r B de batxillerat han estat tot el matí escoltant i aprenent.Alumnes 2n ESO visiten la Biblioteca Pública de Lleida

Alumnes de 2n d’ESO han realitzat  unes activitats formatives a la Biblioteca Pública de Lleida amb l’objectiu de conèixer els serveis que s’hi ofereixen, afavorir el seu correcte ús i la promoció i el foment de la lectura.

Aquesta activitat s’inclou dins la programació del Pla d’Impuls a la Lectura que aquest curs gira entorn al “gust per llegir”.

 

Preparant el viatge d’immersió lingüística a Worthing

Des del Departament de Llengües Estrangeres estem preparant un viatge al Regne Unit, concretament al sud d’Anglaterra, que es durà a terme del dia 13 al 18 del proper mes de març.

Un grup de 31 alumnes  d’ESO i de batxillerat del nostre centre, acompanyats per dues professores del Departament d’idiomes, gaudiran d’una estada d’immersió lingüística de sis dies a la localitat de Worthing. Els estudiants s’allotjaran en  cases de famílies angleses i assistiran a classes d’anglès. Dins del programa del viatge  es visitarà la ciutat de Londres, i també les localitats de Brighton i Porstmounth.

Disfruteu molt de l’experiència.

El projecte:”Connecting Pupils”ha rebut el Certificat de Qualitat E-twinning

Alumnes de 3rA ESO, que van participar al Projecte E-twinnig  “Connecting Pupils”, han rebut el Certificat de Qualitat E-twinning com a reconeixement de la feina ben feta.

Tots els alumnes, amb les professores Silvia Barbé i Àngels Sans i el professor i coordinador dels programes europeus Erasmus Marc Batlle, van fer possible que el nostre projecte rebés el Segell de Qualitat Europeu.

Alumnes de 4t a la COPE amb el Projecte La Marató

El grup d’alumnes de 4t d’ESO encarregat de l’activitat de radio dins el projecte de centre sobre La Marató, van assistir dijous passat al programa de La Cope-Lleida per tal d’explicar-ho a tots els oients, van estar acompanyades per la coordinadora d’ESO de 3r i 4t i professora de llengua castellana Montse Gené.

Ho van fer molt bé, aquí us deixem la mostra.

La Marató

La nostra gran festa de La Marató: berenar i esmorzar saludable en el que han participat tots els grups del centre, fira de jocs creada pels alumnes de 1r d’ESO, el cor de l’institut que ha cantat la seva cançó de nadal, i els alumnes de CAI mesurant la pressió sanguínia; competicions de futbol entre grups d’ESO, batxillerat i Cicles…i per acabar gran ball de la flasmob de La Marató….

Tot per lluitar contra l’ictus i lesions medul.lars traumàtiques. La recaptació és destinada a La Marató. Felicitats a tothom per aquesta gran jornada solidària!

Si voleu ampliar la imatge feu clic sobre la zona que vulgueu veure….

marato-2016

Save

Save